263 сигнала има досега в МВР за изборни нарушения и

...
 263 сигнала има досега в МВР за изборни нарушения и
Коментари Харесай

263 сигнала има досега в МВР за изборни нарушения и купен вот

 

263 сигнала има до момента в Министерство на вътрешните работи за изборни нарушавания и платен избор. Образувани са 83 досъдебни производства, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов.

А министър-председателят регистрира, че подготовката върви без проблеми. И прикани за интензивност пред урните:

„ Гласувайте интензивно на изборите, с цел да може да се образува постоянно държавно управление, което да работи в посока възстановяване на живота на хората. От тази интензивност зависи гласът на всеки от нас да се чува повече “, сподели Главчев.

 „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ  Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области 2 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области  Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО) 3 мин. Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО)  Откриха отвлечено дете в Лясковец 2 мин. Откриха отвлечено дете в Лясковец  Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход 2 мин. Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход  В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО) 2 мин. В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО)  „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ  Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области 2 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области  Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО) 3 мин. Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО)  Откриха отвлечено дете в Лясковец 2 мин. Откриха отвлечено дете в Лясковец  Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход 2 мин. Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход  В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО) 2 мин. В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО)

С полицейска защита в Сливен дойдоха бюлетините за идните избори. Част от централните улици бяха отцепени близо час, до момента в който патрулите изчакваха разтоварването и превозването на палетите.

За парламентарния избор гласоподавателите в област Сливен са 171 500, за европейски депутати могат да гласоподават 164 300 души.

Бюлетините ще бъдат разпределени към 187 секции в община Сливен, четири от тях - в Дом за остарели хора, в МБАЛ " Д-р Иван Селимински ", в пандиза и в във Военната болница, както и една преносима секция.

В Сливен до изборния 9 юни бюлетините ще бъдат съхранявани в постройката на Областната администрация. Устройствата за машинния избор идват в петък. Бюлетини бяха превозени и към общините Котел, Твърдица и Нова Загора. 

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР